VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2021. június 18. | péntek
Arnold és Levente napja
+17
°
C

Hírek

Dátum:
Típus:
Kulcsszó:
 

Ismét érkezik a Váci Hírnök


Lényeges információkkal, hírekkel és sok-sok képpel jelent meg az önkormányzat hivatalos havilapja, az idei ötödik Váci Hírnök.

A címlapon lévő fotón részletet láthatunk a Rév közben, a lépcsősor melletti falon készülő festményből. A belső tartalom most is nagyon sok fejlesztésről ad számot. Olvashatunk az okoszebra pályázat sikeréről, a bringapark építéséről és az új bölcsőde kivitelezési munkáinak startja jó apropót ad arra, hogy Inotay Gergely alpolgármester segítségével megismerjük a városvezetés gondolatait a váci gyermekek érdekében tett fejlesztések fontosságáról.

Néhány nagy port kavart ügyről is beszámolnak a szerkesztők. Így az egyik önkormányzati képviselőt ért fizikai bántalmazásról és annak körülményeiről. Arról, miként halmoztak fel jelentős tartozást a város felé focilakásokkal összefüggő mutyigyanús ügyeskedéssel. De tisztázzák a tanösvénnyel kapcsolatos, politikai szándékú balhé keltés hátterét is.

Újabb valótlan híresztelésen kapta a bíróság az egyik, városunkon túlról szerkesztett, ám Vác nevét használó internetes weboldalt és megtudhatja az olvasó, mi is volt az alsóvárosi kisposta ideiglenes bezárása mögött. Ezúttal is a legfontosabb döntéseket emeli ki az aktuális polgármesteri döntések sorából a még mindig jelenléti ülésezés nélkül lezajló „testületi” ülés kapcsán a tudósító.

Szerencsére kezd éledezni a kulturális élet is városunkban, ismét fogadja az ügyfeleket a polgármesteri hivatal és immár személyesen lehetett köszönteni három helyi szépkorú polgárunkat is. A lap bemutatja az új köntösbe csomagolt hivatalos önkormányzati weboldalt, a vac.hu-t is és megtudhatjuk: honnan is lehet majd nyáron a legteljesebb panorámát élvezni.

Izgalmas írás számol be Vác turisztikai elképzeléseiről, lehetőségeiről, illetve megismerhetjük az Ódeákvárért Egyesület és elnökének, Lőrik Jánosnak tevékenységét. A sportoldalon a befejeződő labdajátékbajnokságok apropóján rövid értékelés szerepel arról, miként lett a Nemzeti Bajnokságban 4. a váci női kézilabda együttes és összesítésben hogyan lett 76. a rangsorban a focicsapatunk.

Most is bőséges az önkormányzati állásajánlatok sora és sok ingatlan vár bérlőjére vagy vásárlójára. A lapban szokás szerint megtalálhatók az anyakönyvi hírek, a patikák ügyeleti rendszere, az orvosi ügyeletek elérhetősége is.

A lap elektronikus formában is letölthető honlapunkról.

Az ingyenes lap terjesztése ezekben a napokban indult. Kérjük, amennyiben a jövõ hét folyamán sem találja meg a Váci Hírnököt a postaládájában, jelezze ezt a felelős kiadónak: Váci Városimázs Kft., 30 583-6767, vagy estv@estv.hu.

Feladó: Városháza