címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2023. február 9. | csütörtök
Abigél és Alex napja
+17
°
C

Hírek

Keresés

 

Uszodamestert, gépészt, takarítókat is keresnek

Uszodamestert, gépészt, takarítókat is keresnek

A városi intézmények sokrétű feladatellátási tevékenységük zavartalan lebonyolítása érdekében több szakterületre is keresnek munkatársakat.

Vác Város Önkormányzata szeptember 1-i jelentkezési határidővel pályázatot hirdet a Gazdasági Hivatal gazdasági vezetői feladatkörének ellátására. Az állás november 1-től tölthető be.

Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot írt ki az Idősek Otthona és Klubja Igazgató (magasabb vezető) munkakör betöltésére. A jelentkezési határidő: szeptember 30.

A Váci Polgármesteri Hivatal pályázatai:
- polgármesteri kabinetvezető (jelentkezési határidő: augusztus 16.)
- igazgatási ügyintéző (augusztus 17.)
- szociális előadó (augusztus 20.)
- főépítészi munkatárs (augusztus 31.)
- műszaki referens - mérnök (szeptember 15.)
- műszaki ügyintéző - mérnök (szeptember 15.)

Vác Város Önkormányzat Gazdasági Hivatala szeptember 1-től konyhai kisegítői feladatra keres jelentkezőket.

A Váci Városfejlesztő Kft. folyamatosan keres különböző szakirányú végzettségű munkatársakat: zöldterület kezelő-gépkezelőt, segédmunkást, villanyszerelőt, lakatost, zöldterület-gondnokot, nehézgépkezelőt, ácsot, tetőfedő/bádogost, kőművest és víz-, gáz- központi fűtés szerelőt. Három főt vesznek fel köztisztasági munkásnak.

A Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot hirdet:
- fürdőszolgálatos (takarító)
- uszodamester és
- gépész munkakörbe.
Jelentkezni lehet fényképes önéletrajz és fizetési igény benyújtásával a Váci Sport Kh. Np. Kft. 2600 Vác, Ady Endre st. 16. postai címen vagy ugyanitt személyesen vagy elektronikus formában a nagy.magdolna@vacholding.hu címen.

Az Idősek Otthona és Klubja szakképzett gondozó, ápoló munkakör és szakképzetlen segítő munkakör betöltésére vár jelentkezőt. Jelentkezési határidő nincs. Az intézmény takarítót és augusztus közepi belépéssel mosodai kisegítőt is keres.

A Bölcsődék és Fogyatékosok Intézménye (képünkön) keres bölcsődei dajkát szeptember 1-től határozatlan idejű közalkalmazotti munkakörre. Az intézmény karbantartó-udvari munkás munkakörre is várja az érdeklődőket.

A pályázati kiírások részletezése megtalálható a vac.hu weboldal Pályázatok rovatában, illetve a Városfejlesztő Kft. pályázatai a vacholding.hu címen elérhető weboldalon.

Feladó: Városháza