címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 18. | csütörtök
Andrea és Ilma napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Tisztelettel köszöntjük a szépkorú Balogh Jánost

Tisztelettel köszöntjük a szépkorú Balogh Jánost

Kilencvenedik születésnapja alkalmából köszöntötte otthonában Balogh Jánost Inotay Gergely alpolgármester és Hegyvári Ágnes, a Polgármesteri Hivatal munkatársa, akik átadták a váci önkormányzat üdvözlő dokumentumát, illetve városunk ajándékát.

Közel egy esztendeje már történt hasonló látogatás a Balogh családnál: akkor János bácsi feleségét, az azóta sajnos elhunyt Magdi nénit köszönthette az önkormányzat 90. születésnapja alkalmából. Ők hét évtizedig éltek boldog házasságban. János bácsinak két gyermeke, hét unokája és két dédunokája van.

Nyugdíjba vonulása előtt igazi országjáró fiatalemberként dolgozott több településen, elsősorban a mezőgazdaság területén töltött be fontos vezetői munkaköröket. Családja révén került Vácra és ma is igen aktív hétköznapokat él körükben. Szeret kertészkedni és barkácsolni, de élénken érdeklődik a napi események iránt is. Szerencsére remek egészségnek örvend manapság is.

Önkormányzatunk ezúton is még sok, családja körében egészségben és boldogságban eltöltött esztendőt kíván János bácsinak.

Feladó: Városháza

EU pályázatok