címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 27. | szombat
Zita napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Az ön fenyője lehet a Város Karácsonyfája

Az ön fenyője lehet a Város Karácsonyfája

Évek óta megszokott, hogy a Vác főterét és főbb pontjait díszítő karácsonyfák a helyi lakosok felajánlásaként érkeznek. Hagyományosan minden esztendőben szebbnél-szebb fenyőket öltöztettek ünnepi díszbe, hogy a váci polgárok és a városunkba látogatók számára örömet okozzanak az adventi időszak alatt.

A fán lévő díszek is a helyi közösségek, polgárok munkáját dicsérik: a régi, megszokott díszítőelemek mellett minden évben felkerül valami újdonság is az ágakra. Nem csak a szép, formás fenyők kerülnek kiválasztásra, egyes felajánlások nagyon szép díszítőanyagok alapjai lehetnek.

Az adventi időszak hamarosan beköszönt, ezért a Váci Városfejlesztő Kft. felhívásában a lakosság segítségét is kéri. Ha az Ön kertjében, telkén olyan fenyő található, amely esetleg mérete vagy elhelyezkedése miatt veszélyes és tervezte annak kivágását, a cég kertészeti csoportjának kollégái – megköszönve hozzájárulását az ünnepi hangulathoz – készségesen segítenek a fa kivágásában és elszállításában! A felajánlásokat kérjük a birszki.laszlo@vacholding.hu e-mail címre elküldeni, vagy a (30) 305-2617 telefonszámon jelezni legkésőbb november 5-ig.

Segítő együttműködésüket ezúton is köszönjük!

Feladó: Városháza

EU pályázatok