címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2021. december 5. | vasárnap
Vilma napja
+17
°
C

Hírek

Keresés

 

Hétvégén elszállítják a lakossági zöldhulladékot

Hétvégén elszállítják a lakossági zöldhulladékot

A Duna-Tisza közi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. (DTkH) vezetőségétől Vác Város Önkormányzata azt a tájékoztatást kapta, hogy a hétvége folyamán, november 19. és 21. között begyűjtik a városban a lakosság által az ingatlanok elé kihelyezett, bezsákozott zöldhulladékot, november 22., keddtől pedig visszaáll a szelektív szigetek naponta történő leürítése. A szelektív hulladék elszállítására november 19., péntekig tett ígéretet a cég.

A DTkH november 1-től végzi a hulladék begyűjtését és elszállítását Vácon. A közszolgáltatást alvállalkozó bevonása nélkül ellátó cég korábban a kialakult veszélyhelyzetre és a munkatársaik megbetegedésére hivatkozva kérte a lakosság türelmét az akadozó szemétszállítás miatt.

A lakosság a továbbiakban a hulladékelszállítással kapcsolatos ügyekben információért az DTkH ügyfélszolgálatához fordulhat a +3628561200 telefonszámon, vagy a honlapukon http://dtkh.hu/hireink tájékozódhat. Mivel a cég a korábbi irodát átvette, így személyes ügyfélszolgálatra változatlanul a Vác, Zrínyi utca 9. szám alatt van lehetőség.

Feladó: Városháza