címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2022. január 24. | hétfő
Timót napja
+17
°
C

Hírek

Keresés

 

Részletek a Budapesti főút lezárásáról

Részletek a Budapesti főút lezárásáról

Mint arról november 30-i hírünkben már tájékoztatást adtunk, befejező szakaszához érkezik a Budapesti főút Múzeum utca és Kép utca közötti szakaszának burkolatfelújítása. Az aszfaltozási munkák miatt csütörtökön reggel 7-től pénteken 24 óráig teljes útzár lesz érvényben.

A zárás természetesen érinti a helyi autóbuszjáratok útvonalát és menetrendjét, melyről a szolgáltató ad részletes tájékoztatást

A közúti közlekedés ideiglenes változásairól alább olvashatnak.

Budapesti főút Géza király tér és Kép utca közötti szakaszán élők, vállalkozók ezen a két napon az ingatlanjaikat nem tudják majd gépjárművel megközelíteni.

A Budapesti főút Oswald utca és Kép utca közötti szakasza, valamint a becsatlakozó utcák zsákutcák lesznek. Ennek megfelelően az Iskola utcába kizárólag a Szent Miklós tér irányából, a Burgundia utca Bajcsy-Zsilinszky utca és Budapesti főút közötti szakaszára és a Bajcsy-Zsilinszky utca Burgundia utca és Budapesti főút közötti szakaszára csak a Diadal tér – Mária utca – Quell Rudolf utca – Burgundia utca, vagy a Fűz utca – Mária utca – Quell Rudolf utca – Burgundia utca útvonalon lehet gépjárművel behajtani.

A Konstantin tér irányából a Budapesti főúton a Géza király tér megközelíthető lesz.
A Diadal tér felől a lezárt útszakasz elkerülésére javasoljuk a Petőfi utca – Szent Miklós tér – Flórián utca útvonal, a városközpont irányából a Konstantin tér – Báthori utca útvonal használatát.

Kérjük, hogy az ideiglenes forgalmi rend fennállása alatt fokozott figyelemmel közlekedjenek az érintett területen.

Az okozott kellemetlenségért szíves elnézésüket és türelmüket kérjük.

Mellékletünkben látható vázlatrajz segíti az érintett területen lakók és az ott közlekedők tájékozódását.

Feladó: Városháza

Csatolt dokumentumok:
utzar.pdf