címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2022. augusztus 16. | kedd
Ábrahám napja
+17
°
C

Hírek

Keresés

 

Előtérben az elektronikus ügyintézés

Előtérben az elektronikus ügyintézés

A pandémia ismételt súlyosbodására tekintettel – az ügyfelek és a munkatársak egészségének védelme érdekében – ismételten felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét a Váci Polgármesteri Hivatalban érvényes vírusvédelmi előírásokra.

Hangsúlyozottan kérünk mindenkit, ha lehetősége van rá, ügyeit, kérelmeit elsősorban elektronikus úton intézze. Az ehhez szükséges ismertető megtalálható honlapunkon. Szintén elérhetőek a vac.hu weboldalon a „Dokumentumok” rovatban a „Nyomtatványok” címszó alatt a legfontosabb űrlapok, kérelmi nyomtatványok az adott ügyintéző osztály szerinti lebontásban. Kérjük, amennyiben mód van rá, ezeket használják az ügyintézésekhez.

Kérjük továbbá, ha mindenképpen személyes kapcsolat során lehetséges csak az ügy rendezése, hivatali munkaidőben előzetesen egyeztessenek telefonon időpontot az ügyintézőkkel. Mind az elektronikus levélcím, mind a postai levelezési cím, mind a telefonszám megtalálható az említett hivatalos honlap „Hivatal” rovatában.

Városunk polgármesteri hivatalában egyelőre nem változik az ügyfélfogadási rend. Az épület teljes területén kötelező a maszkviselés az ügyfelek és a munkatársak számára egyaránt. Amennyiben a hivatalba érkező ezt az előírást nem tartja be, ügyét nem tudjuk elintézni és távozásra szólítjuk fel.

Kérünk tehát mindenkit ezúton is, hogy egymás egészségének védelme érdekében részesítse előnyben az elektronikus ügyrendezést, illetve személyes jelenlétekor tartsa be a kötelező óvintézkedéseket.

Köszönjük együttműködésüket!

Vác, 2022. 02. 02.
dr. Zsidel Szilvia s.k.
jegyző

Feladó: Városháza