címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 25. | csütörtök
Márk napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

A jövő sportreménységeit díjazták

A jövő sportreménységeit díjazták

Ezúttal a Madách Imre Művelődési Központ adott otthont az előző tanévben a különböző sportágak diákolimpiai versenyein dobogós eredményt elérő, városunkban tanuló diákok díjátadó ünnepségére.

A Váci Lakóterületi SE szervezésében, Vác Város Önkormányzat támogatásával létrejött rendezvényen a Himnusz eléneklése után Tótváradi-Nagy Bence méltatta köszöntőjében a jövő nemzedékének városunk hírnevét öregbítő kiváló teljesítményét. Majd Inotay Gergely mondott köszönetet a sikereket elérő fiatalok mellett az őket felkészítő tanároknak, edzőknek, illetve a sportolók szüleinek.

A diákok sportsikereikért névre szóló serlegben, míg a felkészítő edzők és testnevelő pedagógusok elismerő oklevélben részesültek. A díjakat Inotay Gergely alpolgármester, illetve Fehér Zsolt, az Emberi Kapcsolatok Bizottságának elnöke adta át. A Vácon tanuló diákok remek eredményeit jelzi, hogy ezúttal 121-en vehették át az elismerést, továbbá 61 edző, testnevelő részesült díjazásban.

A pontosan százperces rendezvényen közreműködött a Parlando Színház Kulturális Egyesület, továbbá a Tini Dance Team Tánciskola.

A díjátadó ünnepség a Szózat eléneklésével és állófogadással zárult.

(A díjazottak névsora mellékletünkben megtalálható.)

Feladó: Városháza

Csatolt dokumentumok:
diak.pdf
felkeszitok.pdf

EU pályázatok