címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. március 28. | csütörtök
Gedeon és Johanna napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Tájékoztató a váci hulladékudvar működéséről

Tájékoztató a váci hulladékudvar működéséről

A városunk területén az elmúlt esztendő végétől a kommunális, szelektív és zöldhulladék begyűjtését és elszállítását végző Duna-Tisza közi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft az önkormányzat által ingyenesen átadott területen (Vác, Deákvári fasor 2.) megnyitott hulladékudvar működéséről az alábbi hivatalos tájékoztatást adja.

A DTkH Nonprofit Kft. szolgáltatási területéhez tartozó települések lakosai számára 2022. február 1. napjától a váci hulladékudvar az alábbi nyitva-tartással üzemel:

Nyitva-tartás
hétfő: 8.00 - 12.00
kedd: 14.00 - 18.00
szerda: 08.00 - 12.00
csütörtök: 14.00 - 18.00
péntek: 8.00 - 12.00
szombat: 10.00 - 14.00

A hulladékudvarokban a háztartásokban keletkező szelektíven gyűjtött hulladékok átvételét, munkatársaink abban az esetben tudják teljesíteni, amennyiben a behozni kívánt hulladék megfelelően szétválogatásra került.

FONTOS! A hulladékudvar igénybevétele minden olyan lakos számára térítésmentes, aki felmutatja a DTkH Nonprofit Kft. szolgáltatási területéhez tartozó településre vonatkozó lakcímkártyáját, a hulladékszállítási számláját (vevőazonosító igazolására) és a befizetést igazoló bizonylatot (csekk, átutalási megbízás).

Fenti dokumentumok bemutatása a hulladék elhelyezésének kötelező adminisztrációjához szükséges, annak hiányában a hulladékot nem áll módunkban átvenni!

A hulladékudvarokba a képünkön látható feltételek alapján kerülnek átvételre a hulladéktípusok, melyek betartását kiemelten kérjük.

Kérjük, hogy észrevételeiket, esetleges panaszaikat a cég hivatalos weboldalán (dtkh.hu) található elérhetőségeken tegyék meg.

Mellékletünkben a város utcákra lebontott gyűjtési napjai!

Feladó: Városháza

Csatolt dokumentumok:
hulladekutcalista.pdf

EU pályázatok