címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 24. | szerda
György napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Három új játszóeszköz az Eötvös utcai óvodában

Három új játszóeszköz az Eötvös utcai óvodában

Két kisebb udvarral és három óvodás csoporttal működik a belvárosban az Eötvös utcai óvoda. Most a gyerekek nagy örömére három új játszóeszközzel bővültek udvaraik a Michelin Hungária Kft. felajánlásából.

Kovács Ágnes, a Kisvác-Középvárosi Óvodák vezetője arról beszélt, hogy számára mindig nagy öröm, amikor egy óvodájuk gyarapszik és köszönetet mondott a felajánlásért.

Játékokra mindig szüksége van egy óvodának – erre hívta fel a figyelmet Kálmán Sándor a cég képviselője. Mint elhangzott, öröm számára, hogy az Eötvös utcai óvodát tudták most segíteni, hiszen korábban kisfián keresztül személyes szálak is fűzték az intézményhez.

A város részéről Tótváradi-Nagy Bence képviselő mondott köszönetet a támogatásért. Kiemelte: Vác lakossága nagy számban növekszik, ezért a városvezetése elkötelezett amellett, hogy nőjenek a bölcsődei és óvoda férőhelyek számai és minél magasabb színvonalon működhessenek.

Végül Bene Marianna, az Eötvös utcai tagóvoda vezetője nem csak a cégnek, hanem a szülőknek és az önkormányzatnak is köszönetet mondott, hiszen a beüzemelésben a város nyújtott segítséget.

Feladó: Városháza

EU pályázatok