címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 25. | csütörtök
Márk napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Felhívás szociális kitüntetések javaslattételére

Felhívás szociális kitüntetések javaslattételére

Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete a városban tartósan végzett kiemelkedő szociális munka elismerésére „Vác Város Szociális Munkáért” kitüntető címet alapított.

Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete a városban tartósan kiemelkedő munkát végző, adminisztratív és technikai dolgozók anyagi és erkölcsi elismerésére „Vác Város Szociális Segítő Munkáért” kitüntető címet alapított.

A címek a város közigazgatási területén működő szociális intézmények, vállalkozások és civil szervezetek dolgozóinak, önkénteseinek adományozhatók.

A kitüntetések adományozására javaslatot tehetnek részletes indoklással a szociális intézmények, vállalkozások és civil szervezetek vezetői, közösségei és Vác város polgárai.

A kitüntetéseket évente egy-egy természetes személy kaphatja meg.
A díjakat a polgármester adja át a Szociális Munka napja alkalmából tartandó ünnepségen.

A javaslatokat 2022. augusztus 15-ig lehet benyújtani Fehér Zsoltnak az Emberi Kapcsolatok Bizottság elnökének címezve:
• Személyesen: a javaslatok az Igazgatási és Szociális Osztály vezetőjénél – Székelyné Angi Emőke Imola osztályvezetőnél - adhatók le a 2600 Vác, Március 15. tér. 11. szám alatt a 123-as irodába.
• E-mail-es formátumban pedig: igazgatas12@varoshaza.vac.hu címre küldhetők be.
• Postai úton: a javaslatokat a 2600 Vác, Március 15. tér 11. szám alatt található Vác Polgármesteri Hivatal Igazgatási és Szociális Osztály 123. iroda címére kell megküldeni.


Vác, 2022. július 05.

Matkovich Ilona Zsuzsanna s.k.
polgármester

Feladó: Városháza

EU pályázatok