címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2023. október 4. | szerda
Ferenc napja
+17
°
C

Hírek

Keresés

 

FELHÍVÁS barnakőszén igényfelmérésről

FELHÍVÁS barnakőszén igényfelmérésről

A Belügyminisztérium a lakossági barnakőszén igény előzetes felmérését rendelte el, melynek végrehajtásával az önkormányzatokat bízták meg.

Felhívom a lakosság figyelmét, hogy akinek széntüzelésre alkalmas fűtőberendezése van, az barnakőszén igényét a 2022/2023. évi fűtési szezonra vonatkozóan a várhatóan felhasznált barnakőszén mennyiségét (mázsában kifejezve) bejelentheti az önkormányzaton keresztül.

Az érintett lakosok a barnakőszén igényüket a Váci Polgármesteri Hivatal Szociális Irodáján adhatják le személyesen, illetve az igazgatas12@varoshaza.vac.hu email címen az alábbi adatok megadásával:

• Név
• Lakcím
• barnakőszén mennyiség – mázsában kifejezve.

Az adatszolgáltatást kérjük 2022. szeptember 29. 15:00-ig leadni a fentebb megadott elérhetőség egyikén. (Az adatkezelési tájékoztató mellékletünkben.)

Tájékoztatom a lakosságot, hogy az önkormányzat csak az igények felmérésével foglalkozik, ezáltal sem az egy háztartás által igényelhető szénmennyiségről, sem annak az áráról nincs információnk, ezért erről további felvilágosítással szolgálni nem tudunk.

Vác, 2022. szeptember 20.

dr. Zsidel Szilvia s.k.
jegyző

Feladó: Városháza

EU pályázatok