címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2022. december 7. | szerda
Ambrus napja
+17
°
C

Hírek

Keresés

 

Újabb hamis információt terjeszt a fideszes média

Újabb hamis információt terjeszt a fideszes média

Valótlanul állította a minap a Hír TV, hogy Vác országgyűlési képviselőjének közbenjárására ismét kinyitott a deákvári kisposta.

Mint ismeretes, november 12-től meghatározatlan ideig zárva tartja az állami tulajdonú Magyar Posta Zrt. Vác sűrűn lakott városrészének egyetlen és nagyforgalmú posta hivatalát. Bár Matkovich Ilona hosszas egyeztetés után elérte azt, hogy polgármesterként hamarosan egyeztetni tud a cég vezérigazgatójával, az ismételt nyitáshoz önkormányzati forrásra lesz szükség.

Éppen ezért megdöbbentően hamis állítás hangzott el akkor a Hír TV-ben, amikor a kormánypártok helyi képviselőire hivatkozva úgy tájékoztatták a nézőket, miszerint a Fidesz-KDNP jóvoltából máris újra kinyitott a kisposta. A deákvári fiók továbbra is zárva van, ismételt nyitásához további tárgyalások, információk és önkormányzati döntések szükségesek.

Bárhogyan is állítják – saját sikerként propagálva, váciakat átverve – ennek ellenkezőjét egyes kormánypárti személyek és a városvezetés lejáratására közpénzből megtámogatott sajtóorgánumok.

Feladó: Városháza