címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. március 28. | csütörtök
Gedeon és Johanna napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Közönségszavazás az ötletpályázatra

Közönségszavazás az ötletpályázatra

Mint beszámoltunk róla, a Madách Imre Művelődési Központ felújítása és könyvtár funkcióval való bővítése, környezetének rendezése címmel lezajlott építészeti és tájépítészeti nyílt ötletpályázat eredményhirdetésére és az ahhoz kapcsolódó kiállítás megnyitójára december 1-jén került sor a Művelődési Központban.

A kiállítás ideje alatt Vác Város Önkormányzata közönségszavazást hirdet. A közönség által legjobbnak ítélt terv különdíjban részesül.

Az ötletpályázat célja, hogy a Madách Imre Művelődési Központ és a hozzá kapcsolódó majdani új könyvtár felújítása és megvalósítása során a legjobb ötletekből merítve állhasson össze a felújítási koncepció és annak programja.

Szavazatát a Művelődési Házban, az ott található szavazócédula kitöltésével adhatja le december 1-től december 15-ig. A szavazócédulát a kiállításnál kihelyezett szavazóládába kell bedobni.

Kérjük, hogy mindenki csak egy pályaműre adja le szavazatát, és röviden nevezze meg azokat az ötleteket, megoldásokat, melyek miatt az adott pályaművet választotta.

Köszönjük a segítő munkájukat és reméljük, hogy sok eredeti, izgalmas ötletet fognak felfedezni a kiállítás megtekintése során, hogy egy új jövőt álmodhassunk.

Feladó: Városháza

EU pályázatok