címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 24. | szerda
György napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Szeretettel köszöntjük a szépkorú Erőss Józsefnét

Szeretettel köszöntjük a szépkorú Erőss Józsefnét

Kilencvenedik születésnapja alkalmából köszöntötte otthonában Erőss Józsefnét, Emmi nénit Inotay Gergely alpolgármester és Hegyvári Ágnes, a Polgármesteri Hivatal munkatársa, akik átadták a miniszterelnöki üdvözlő dokumentumot, illetve városunk díszoklevelét és virágcsokrát.

Kristóf Emma néni egész eddigi életére a családcentrikusság volt a jellemző. Hatan voltak testvérek, családja két pékséget üzemeltetett a városban. Erdélyi születésű férjével 1949-ben kötött házasságot, sajnos 25 év múlva megözvegyült. Két fia is elhunyt, azóta 4 unokája, 8 dédunokája és 2 tündéri ükunokája jelenti számára a családi köteléket – nagyon nagy szeretettel beszél róluk.

A férje a váci Vágóhídon, ő maga pedig több, mint 3 évtizedet minőségellenőrként a Híradásban dolgozott egészen nyugdíjazásáig. Nagyon szerette munkatársait, főnökei tisztelték emberként, megbecsülték munkájáért.

Nyugdíjas éveiben is aktív, mindennapjait rendszeres beosztással tölti. Sokat sétál, gyógytornázik, olvas. A tévében látott dolgokkal azonban sokszor nincs kibékülve, inkább csak a zenés műsorokat élvezi. Nagyon büszkén mesél a volt kertjéről.

Önkormányzatunk ezúton is még sok, családja körében egészségben és boldogságban eltöltött esztendőt kíván Emmi néninek.

Feladó: Városháza

EU pályázatok