címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. május 27. | hétfő
Hella napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Ismét remek versenyek a Nyuszi-uszin

Ismét remek versenyek a Nyuszi-uszin

A Váci Sport Nonprofit Kft. szervezésében második alkalommal került megrendezésre három helyi sportegyesület részvételével a Nyuszi-uszi úszóverseny! Az alábbiakban a szervezők beszámolóját olvashatják.

Szombat délelőtt gyerekzsivajtól volt hangos a váci uszoda 25 méteres medencéje. A Váci Sport Kft, VISE és VVSE egyesületek fiatal résztvevői mell, gyors és hát úszásnemekben mérettették meg tudásukat és erőnlétüket. A rendezvény a legfiatalabb, az úszással és a vízbiztonsággal még csak most ismerkedő csemeték bemutatkozó úszásával kezdődött. Őket követte a már tapasztaltabb 2015 - 2017 között születettek versenye, a sort pedig a legidősebb 2010 - 2014 között született versenyzők zárták.

Mint az elmúlt évben, idén is nagyszerű eredmények születtek, sokszor centiméterek választották el a sávokban versengő gyerekek befutóit. A futamok végén egymással kezet fogva, gratulálva ünnepelték az eredményeket. Nemcsak a csapatok, edzők, hanem a lelkes szülők is végigszurkolták a több, mint 100 résztvevő 25 méteres erőpróbáját.

Nagyszerű hangulatban, sok szép pillanattal, emlékkel gazdagodva zárult a verseny a kora délutáni órákban. Akik esetleg nem jutottak fel a dobogóra, ők sem távoztak üres kézzel, minden résztvevő nyakába került egy Nyuszi-uszi emlékérem, illetve egy apró húsvéti ajándékkal lettek gazdagabbak. Az első három helyezést elérők számára pedig a dobogón készült fotókon és a büszkeségen kívül teljesítményüknek megfelelő éremmel térhettek haza a megmérettetésről.

Az esemény levezetését idén is Tószegi Andor (Váci Vízmű SE elnök) vállalta, a három sportegyesület edzőinek és munkatársainak, illetve a Váci Sport Kft. dolgozóinak segítségével – köszönjük a versenyhez nyújtott támogatásukat!
Egyúttal szeretnénk megköszönni rendezvényünk támogatását az alábbi vállalkozásoknak: jatekshop.eu, Omilos Kft., Fókusz-92 Kft. Reméljük a soron következő Mikulás úszás és Nyuszi-uszi rendezvényeink is hasonló lelkesedéssel és vidám hangulatban zajlanak majd!

Teljes képgaléria: NYUSZIUSZI

Feladó: Városháza

EU pályázatok