címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 26. | péntek
Ervin napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Garanciális javítások a Tímár utcában

Garanciális javítások a Tímár utcában

A DMRV megrendelésére a korábbi időszakban két utcában is víz, illetve szennyvíz csatorna rekonstrukciós munkák folytak. A Tímár utcában és a Galamb közben a kockakő visszahelyezésében jelentkeztek gondok, éppen ezért a Váci Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztályának munkatársai előírták a kivitelezőnek a garanciális javításokat.

A munkákat az ünnepek után két ütemben kezdik meg. Annak érdekében, hogy megfelelő minőségben készüljön el a burkolat helyreállítás ez utcalezárásokkal is jár majd.

Április 11-én, kedden 9 órától lezárásra kerül a Tímár utca felső része a Budapesti főút és a Galamb utca között. Itt a parkolókat sem használhatják a gépjármű tulajdonosok. A Galamb közben a Duna felőli részen kezdik meg a munkát.

A második ütemben - előre láthatólag április 17-én hétfőn – lezárásra kerül a Tímár utca a József Attila sétánytól a Galamb utcáig, a Galamb köz pedig a Galamb utcától már nem lesz járható. Az érintett utcákban lakó ingatlan gépjárművel nem lesznek elérhetők.

A munkák biztonságos és szakszerű kivitelezése miatt szükséges a forgalomkorlátozás a területen, amely a kivitelező tájékoztatása szerint két hetet vesz igénybe. A kellemetlenségekért elnézésüket kérjük.
Kérjük az arra közlekedőket, hogy más útvonalakat és parkolókat használjanak április 11-21. közötti időszakban.

Feladó: Városháza

EU pályázatok