címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 16. | kedd
Csongor napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Több százan vettek részt a váci Rózsakertben megtartott gyermeknapon

Több százan vettek részt a váci Rózsakertben megtartott gyermeknapon

Nem csak az időjárás kedvezett a gyermeknapi rendezvénynek, valószínű az új helyszínt is vonzónak találhatták a családok, ugyanis több százan vettek részt az ingyenes programokon vasárnap. A Rózsakertben megtartott programon volt ugrálóvár, arcfestés, kutyásbemutató és koncertek, de a lufihajtogató bohóc is eljött, hogy megajándékozza a legkisebbeket.

Tíz órára hirdette meg a váci Madách Imre Művelődési Központ a gyermeknapi programok kezdetét, de sokan már korábban odaértek a Rózsakertbe, hogy le ne maradjanak az Iszkiri zenekar koncertjéről.

Idén a szervezők új helyszínt választott az eseménynek: a művelődési ház melletti parkot, amely árnyas fáival kellemes árnyékot biztosított a májusi napsütésben. Az önkormányzat támogatásának köszönhetően a családok idén is ingyenesen vehettek részt az általános programokon - meg is telt az ugrálóvár, de akadt bőven dolga a lufihajtogató bohócnak is, akitől ezen a vasárnap ajándékba kapták a gyerekek a kedvenc figuráikat.

A fizetős szolgáltatások sem riasztották el a szülőket, hosszú sor várt a hajfonó széke előtt, akárcsak az arcfestők pultjánál, de volt, aki csak szelfizni akart egyet Gombóc Artúrral - erre is volt ugyanis lehetőség.

A gyermeknap talán legnépszerűbb szereplői a Kutyaduma Központból érkeztek, akik bemutatókat is tartottak ezen a napon. Fogyott bőven a fagylaltból és vattacukorból, közben pedig a gladiátorok fegyvereivel is meg lehetett ismerkedni, de a tűzoltóautóba is be lehetett mászni.

A Rózsakertben megrendezett gyermeknap a 17 órakor kezdődő Kis Kevin koncerttel zárult.

Feladó: Városháza

EU pályázatok