címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. március 28. | csütörtök
Gedeon és Johanna napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Céljárművel gazdagodott a Városfejlesztő gépparkja

Céljárművel gazdagodott a Városfejlesztő gépparkja

A Váci Városfejlesztő Kft. szállítási feladataiban segítő teherjárművel bővült a cég rendelkezésére álló eszközök sora. A keddi sajtótájékoztatón a Deákvári fasoron lévő telephelyen mutatták be a 3,5 tonnás teherautót.

Bevezetőben Matkovich Ilona kitért arra, hogy a városvezetés döntése értelmében egyes feladatok kiszervezése mellett, a saját munkák elvégzéséhez eszközöket, járműveket biztosítanak a szakemberek számára. Gazdaságossági szempontok figyelembevételével emelőkosaras autó, ágdaráló, fűfúvó gép és egy sor más céleszköz került a cég birtokába. A polgármester elmondta: a legújabb gépparkbővítés során 4 éves lízingszerződéssel egy 3,5 tonnás teherjárművet vásároltak a cég számára.

A Fiat Dukato típusú, a platóját 3 oldalra billenteni tudó gépjárművet Rozmaring Sándor mutatta be a sajtó képviselőinek. A Városfejlesztő műszaki vezetője ismertette azt is, hogy a korábbi években igyekeztek pótolni azokat a közterületi fakezeléseket, visszametszéseket, melyek korábban elmaradtak. Ezen munkák elvégzéséhez nagy segítséget jelentettek a korábban beszerzett céleszközök, és a most megkapott gépjármű a cég különböző szállítási munkáinál fontos szerepet kap majd.

Feladó: Városháza

Fotó: Váci Hírnök

EU pályázatok