címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 25. | csütörtök
Márk napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Szakbizottsági döntések

Szakbizottsági döntések

Az éves munkaterv szerint a június 14-i képviselő-testületi ülés előtt – részben az ottani határozatok előkészítése, részben az átruházott hatáskörbe utalt döntések meghozatala érdekében – a hét első három napján megtartották tanácskozásukat az önkormányzat szakbizottságai. Az alábbiakban a saját hatáskörű, így hatályba lépő döntéseket foglaljuk össze.

Emberi Kapcsolatok Bizottsága
A grémium jóváhagyta, hogy piaci alapon bérbeadásra hirdessenek egy Nagymező utcai lakást. A pályázati felhívás: PALYAZAT
Intézményi kérésre több óvodai csoport esetében 20%-kal engedélyezték a létszámtúllépést. Elfogadták az Egészségügyi Alapellátási Fejlesztési Pályázat tartalmát – a részletes kiírás megtalálható: EUPALYAZAT
Egy további döntés értelmében a „Vác Város Közszolgálatáért” kitüntetést idén Szresen Katalin, a polgármesteri hivatal Pénzügyi és Adó Osztály Pénzügyi Irodájának vezetője érdemelte ki.

Pénzügyi-Ügyrendi Bizottság
A közüzemi díjak nagyarányú emelkedése miatt a bizottsági tagok egyhangú voksolással jóváhagyták a Vác Városi Uszoda és Strand módosított díjtáblázatát. A Váci Vízmű SE 50%-os kedvezményt kapott egy országos többtusa verseny lebonyolítási költségeinek megfizetésére. Szintén ellenszavazat és tartózkodás nélkül fogadták el Váci Városfejlesztő Kft. és a Kft-vel egységes szabályrendszer alapján működő gazdasági társaságok április havi beszámolóját és az aktuális likviditási jelentést.

Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság
A bizottság ezúttal is nagy részben ingatlannal kapcsolatos ügyekben hozott döntést saját hatáskörében: bérbeadási pályázatok kiírásának tartalmát határozták meg, beérkezett pályázatokat bíráltak el, bérleti jogviszony hosszabbításokról döntöttek. Ezen döntések részletei mellékletünkben.

Feladó: Városháza

EU pályázatok