címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2023. december 1. | péntek
Elza napja
+17
°
C

Hírek

Keresés

 

Szeretettel köszöntjük a szépkorú Czenczik Mihálynét

Szeretettel köszöntjük a szépkorú Czenczik Mihálynét

Kilencvenedik születésnapja alkalmából köszöntötte otthonában Czenczik Mihálynét, Ilona nénit Kiss Zsolt alpolgármester és Hegyvári Ágnes, a Polgármesteri Hivatal munkatársa, akik átadták a miniszterelnöki üdvözlő dokumentumot, illetve városunk díszoklevelét és virágcsokrát.

Leánykori nevén Lukács Ilona néni ma is rendkívül fiatalos, elmondása szerint szerencsére egész családja szép kort élt meg. Sokan voltak testvérek a szülőházban. Fiatalon ment férjhez, sajnos 65 évnyi boldog házassága a szeretett társa idén téli elhunytával véget ért. Ica néni nagyon büszkén mutatta férje fényképeit, elismeréseit. Mint mondta, lakatosként dolgozó párját a Hajógyárban nagyon megbecsülték.

Ő maga is a korosztályára jellemző hűséggel dolgozott nem kevesebb, mint 38 éven keresztül a Váci Kötöttárugyárban. Jelenleg egyedül él alsóvárosi lakásában. Teljeskörűen ellátja a háztartás körüli feladatokat. Mindig is érdekelte a sport. Ma már kevesebbet olvas, de a televíziót gyakran nézi, ismeri a nagyvilág és hazánk aktuális eseményeit.

Önkormányzatunk ezúton is még sok, egészségben és boldogságban eltöltött esztendőt kíván Ilona néninek.

Feladó: Városháza

EU pályázatok