címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. június 19. | szerda
Gyárfás napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Új öltözőszekrények az uszodában

Új öltözőszekrények az uszodában

Ezekben a napokban érkeztek meg az uszoda öltözőibe az új, vidám színű, modern és praktikus zárszerkezettel rendelkező öltözőszekrények – a fejlesztésről az intézmény weboldalán olvasható az alábbi tájékoztatás.

„A Váci Városfejlesztő Kft. munkatársai szállították le a 32 darab új szekrényt, melyeket kicsomagolás után az uszoda munkatársai helyeztek el a női és a férfi öltözőbe. A régi szekrények több, mint harminc éve kerültek az intézménybe, esztétikailag is időszerűvé vált a cseréjük, illetve a zárszerkezetek folyamatos javítása, cseréje sem volt már rentábilis. Az elszállított szekrényrendszerek a szükséges javítások, tisztasági festések után hamarosan városi intézményekbe kerülnek felhasználásra, mint például a váci hajléktalanszálló. A napokban lezajlott fejlesztés a Váci Vízilabda SE és Vác Város Önkormányzatának összefogásával valósulhatott meg.

Az új szekrények tároló kapacitás szempontjából az előzővel megegyező méretűek, rendelkeznek akasztós ruhafogassal. Viszont fontos változás, hogy a használatukhoz mindenképpen szükség lesz egy 100 Ft-os érmére. A zár mechanikáját aktiváló érme a behelyezés után teszi lehetővé a szekrény zárását, a letéthez használt 100 Ft-os a nyitás után a zár érmetartójából vehető vissza. Megkérjük látogatóinkat, hogy az új rendszer használatához mindig legyen Önöknél 100 Ft-os pénzérme. A kezdeti időszakra, amíg vendégeink hozzászoknak és megismerik az új, érmével használható szekrényeket, természetesen pénztárunk is rendelkezni fog megfelelő mennyiségű érmével.

Az új rendszertől azt várjuk, hogy egyszerűbbé válik az öltözőhasználat, illetve gyorsabb lesz a beléptetés, hiszen nem lesz szükség letét leadására a szekrény használatához. Reményeink szerint ezen fejlesztésünkkel vidámabbá és esztétikusabbá válnak öltözőink, egyúttal arra kérjük Tisztelt Vendégeinket, hogy óvjuk együtt az intézmény megújult eszközeit és berendezéseit. Folyamatban van az uszoda bútorzatának megújítása is, első körben a jegypénztár és dolgozói helyiség szintén évtizedes bútorzata újul meg hamarosan.”

Feladó: Városháza

EU pályázatok