címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 23. | kedd
Béla napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Erdei hangulatot álmodtak az óvoda udvarára

Erdei hangulatot álmodtak az óvoda udvarára

A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC Kft.) idén is kiírta a Zöld Megoldás pályázatot, amellyel a gyár környékén élők által használt közösségi terek, valamint infrastruktúra környezettudatos működését és hatékonyabb hasznosítását segíti elő. A program egyik idei nyertese a Deákvári főúti óvoda.

Hétfőn az intézményben adták át jelképesen a támogatást a DDC Kft képviselői, Kazár Beáta és Viczián Zoltán kommunikációs referensek.

„Tizenhárom éve hívta életre ezt a pályázatot a Duna-Dráva cement Kft., amely azóta is nagy népszerűségnek örvend gyermekintézményeinkben. A Deákvári Óvodákban ráadásul ez a mostani már a harmadik alkalom, hogy egy, a környezettudatosabb életre, a természeti környezet megismerését segítő fejlesztés készülhet el óvodásainknak. Öröm számomra, hogy a Diófa utcai és az Újhegyi úti óvoda után, most a Deákvári főúti intézmény részesült támogatásban” – mondta a város köszönetét tolmácsolva Matkovich Ilona polgármester.

Terék Ágnes, a Deákvári Óvodák vezetője szintén háláját fejezte ki a váci cégnek, de megköszönte kollégái, Ruszóné Duschek Tímea tagintézmény vezetőnek és Trampóné Balázs Eszter óvodapedagógus munkáját is, akik erdei hangulatot és vadállatokat álmodtak az udvarra.

A megvalósításban részt vesznek a Váci Madách Imre Gimnázium tanulói, Garay-Nagy Norbert vezetésével, de támogatja a megvalósulást Vác Város Önkormányzata és az Ipoly Erdő Zrt. is.

Feladó: Vác Város Önkormányzata

EU pályázatok