címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 23. | kedd
Béla napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Városvezetői egyeztetés iskolaigazgatókkal

Városvezetői egyeztetés iskolaigazgatókkal

A város iskoláinak és kollégiumainak vezetőit hívta egyeztetésre Matkovich Ilona polgármester és Inotay Gergely alpolgármester. A témák között szerepelt többek között a közétkeztetés, a városi kitüntetések adományozása és a Millió lépés program is.

A város vezetése már korábban is kereste a kapcsolatot a helyi intézmények vezetőivel, hiszen ezekben váci gyermekek tanulnak.

A megjelent igazgatóknak a polgármester elmondta: nagyon hálásak a diákok rendezvényeken való közreműködéséért, amely minden esetben emeli a programok színvonalát. Köszönetét fejezte ki azért is, hogy a tanintézmények több esetben helyet biztosítanak városi programoknak. Matkovich Ilona meghívta a résztvevőket a március 5-én megrendezésre kerülő I. Váci Gyermekvédelmi Kerekasztalra is.

A megjelent vezetők egyebek között arról beszéltek, hogy milyen problémák jelennek meg az iskolák, kollégiumok falai között, illetve, hogy miben várnának segítséget az önkormányzattól. A mintegy egyórás kötetlen beszélgetés végén elhangzott: a jövőben gyakrabban ülnek majd egy asztalhoz a város vezetői és a váci iskolák igazgatói.

Feladó: Vác Város Önkormányzata

EU pályázatok