címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 21. | vasárnap
Konrád napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Felhívás kitüntető címre történő javaslattételre

Felhívás kitüntető címre történő javaslattételre

Vác Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a városban tartósan végzett kiemelkedő egészségügyi munka elismerésére „Vác Város Egészségügyéért „kitüntető címet alapított.

A cím adományozható a város közigazgatási területén működő egészségügyi intézmények, vállalkozások és civil szervezetek dolgozóinak, önkénteseinek.

A kitüntetést évente két természetes személy kaphatja.

A benyújtott kitüntetési javaslatoknak tartalmaznia kell a kitüntetésre javasolt személy legfontosabb adatait, életútjának, munkásságának, a teljesítményének ismertetését. A díjra jelölt személy elérhetőségét kérjük a javaslaton feltüntetni.

A kitüntetésre javaslatot tehetnek az egészségügyi intézmények, vállalkozások és civil szervezetek vezetői, közösségei és Vác város polgárai. A javaslatot - részletes írásos indokolással – 2024. április 30. napjáig lehet benyújtani az Emberi Kapcsolatok Bizottsága elnökének, Fehér Zsoltnak címezve.

- Személyesen: a javaslatok az Igazgatási és Szociális Osztály vezetőjénél – Székelyné Angi Emőke Imola - adhatók le a 2600 Vác, Március 15. tér. 11. szám alatt, a 123-as irodában.
- Postai úton a Váci Polgármesteri Hivatal Igazgatási és Szociális Osztály, Székelyné Angi Emőke Imola osztályvezető nevére címezve a 2600 Vác Március 15. tér 11.
- E-mail-es formátumban pedig: igazgatas12@varoshaza.vac.hu címre küldhetők be.
A javaslatokat az Emberi Kapcsolatok Bizottsága véleményezi és arról határoz.

A kitüntetés adományozója Vác Város Képviselő-testülete. A díjat a Polgármester adja át az augusztus 20-án tartandó városi ünnepségen a város lakosságának nyilvánossága előtt.

Vác, 2024. március 12.Matkovich Ilona Zsuzsanna s.k.
polgármester

Feladó: Vác Város Önkormányzata

EU pályázatok