címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 20. | szombat
Tivadar napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Lakossági tájékoztató gallyazási munkák végzéséről


A Váci Városfejlesztő Kft. tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy cégünk gallyazási munkák elvégzését tervezi a Vác, Köztársaság útnak a Szent János utca és Füredi Mihály utca közötti szakaszán. Ennek lebonyolítása 2022. március 30-án, szerdán 8:00 óra és 16:00 óra között lesz, ha rendkívüli időjárási helyzet ezt nem akadályozza meg.

A munkálatokra való tekintettel, gépeink helyigénye, a baleset- és kárveszély miatt, a parkolás a tervezett napon és időintervallumban, a Köztársaság útnak a Szent János utca és Füredi Mihály utca közötti szakaszán nem lesz lehetséges. Az átmenő forgalom megengedett marad, de kérjük, hogy aki teheti, a munkálatok ideje alatt kerülje el a szakaszt.

Tudjuk, hogy a gallyazás végzése különösen az ott lakók számára átmeneti kellemetlenséggel jár, de bízunk abban, hogy a régebb óta fennálló állapot megszüntetése nagyban hozzájárul majd a mindennapok kényelméhez, javítja a közlekedésbiztonságot, az áramellátást, csökkenti a parkoló autóknál a viharkár kockázatát.

Segítségüket és együttműködésüket előre is köszönjük.

Vác, 2022. március 24.
Tisztelettel: Váci Városfejlesztő Kft.

Feladó: Városháza

EU pályázatok