címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. március 19. | kedd
József és Bánk napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

NÉPSZÁMLÁLÁS 2022 - Felhívás


Tisztelt Lakosság!
A Váci Polgármesteri Hivatala számlálóbiztosok jelentkezését várja a 2022. október-november hónapokban lebonyolítandó országos népszámlálásban való közreműködésre.

A jelentkezési határidő: 2022. július 29.

A számlálóbiztos feladata a körzet bejárása, a körzethez tartozó internetes önkitöltési időszakban le nem zárt címek felkeresése, az adatfelvétel lebonyolítása, címek pontosítása és esetleges új címek felvétele, folyamatos kapcsolattartás a felülvizsgálóval.

Az adatgyűjtést a KSH által biztosított, védett elektronikai eszközzel (tablet) kell végrehajtani 2022. október 17-november 20. között.
A számlálóbiztosok kiválasztása a helyi népszámlálási felelős (jegyző) feladata. A számlálóbiztosi feladatok ellátására a kiválasztást követően elektronikus oktatási rendszerben (e-learning) történő egyéni felkészülést követően, sikeres vizsga letétele után köthető szerződés.

A számlálóbiztosnak legalább középfokú végzettséggel, helyismerettel, magabiztos számítógépes ismerettel kell rendelkeznie, emellett megfelelő fizikai erőnlét, jó fellépés, beszédkészség és kapcsolatteremtő képesség is szükséges a feladat elvégzéséhez.

A jelentkezőnek a felkészüléshez saját eszköz (PC, laptop, tablet stb.) és internet elérhetőség szükséges, a folyamatos kapcsolattartáshoz pedig mobiltelefon és e-mail cím megléte elengedhetetlen.

A számlálóbiztosok díjazásban részesülnek. A 362/2020. (VII. 23.) Korm. rendelet 3. számú melléklete alapján:
• kapcsolatfelvétel, címellenőrzés, aktualizálás tekintetében címenként 300 Ft
• egyéb szervezés - címenként 770 Ft
• összeírás körébe tartozó címenként 300 Ft
• összeírt személyenként 620 Ft
• felkészülési és kapcsolattartási díjként 25.000 Ft

Amennyiben számlálóbiztosnak szeretne jelentkezni és a feltételeknek is megfelel, kérem, hogy a www.vac.hu honlapon vagy a Váci Polgármesteri Hivatal Igazgatási és Szociális Osztályán (Vác, Március 15. tér 11., 122. iroda) elérhető jelentkezési lapot kitöltve, aláírva, beszkennelve küldje meg az igazgatas12@varoshaza.vac.hu címre, vagy postai úton a Váci Polgármesteri Hivatal Igazgatási és Szociális Osztálya (Vác, Március 15. tér 11., 122. iroda) részére. A jelentkezési lapot személyesen is leadhatja a Váci Polgármesteri Hivatal Igazgatási és Szociális Osztály 122. irodájában, Székelyné Angi Emőke osztályvezetőnél.

Ha kérdése van a számlálóbiztosi jelentkezéssel vagy a népszámlálással kapcsolatban, akkor kérem keresse Székelyné Angi Emőke osztályvezetőt a 27/513-451-es vagy Csernákné Rákóczi Erzsébetet a 27/513-476-os telefonszámon.

Vác, 2022. június 24.

Dr. Zsidel Szilvia
jegyző, helyi népszámlálási felelős

EU pályázatok