címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2023. június 4. | vasárnap
Bulcsú napja
+17
°
C

Hírek

Keresés

 

Felhívás: szombaton indul a népszámlálás

Felhívás: szombaton indul a népszámlálás

Tájékoztatom a lakosságot, hogy október 1-én, szombaton kezdődik a népszámlálás és egészen november 28-ig tart majd. A népszámlálást a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) végezteti el.

A kérdőíveket háromféle módon tölthetik ki:

- Október 1. és 16. között önállóan online lehet kitölteni a kérdőíveket (belepes.nepszamlalas2022.hu). A KSH által kézbesített levél tartalmazza a belépőkódot.

- Október 17. és november 20. között számlálóbiztosok keresik fel azokat a háztartásokat, amelyek október 16-ig nem töltötték ki online a kérdőívet.

- November 21. és 28. között a település jegyzőjénél tehetnek eleget adatszolgáltatási kötelezettségüknek azok, akik november 20-ig ezt nem tették meg.

Mindazok, akik október 1-16. között online kitöltik a népszámlálási kérdőívet, nyereményjátékban vehetnek részt! Ehhez nem kell mást tenniük, mint a kérdőív végén, a beküldést megelőzően regisztrálni a nyereményjátékra.

A KSH az online kitöltés időszaka alatt, tehát október 1−16. között, naponta 5 db egyenként 100 000 Ft értékű általános felhasználású vásárlási utalványt sorsol ki a kérdőívet kitöltő és nyereményjátékra regisztrált háztartások között.

A népszámlálási törvény értelmében az adatszolgáltatás kötelező.

Vác, 2022. szeptember 27.

dr. Zsidel Szilvia s.k.
jegyző

Feladó: Városháza

EU pályázatok