címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. március 19. | kedd
József és Bánk napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Szerda 10-ig még kitölthető interneten a népszámlálási kérdőív - a Városházán is

Szerda 10-ig még kitölthető interneten a népszámlálási kérdőív - a Városházán is

Központi Statisztikai Hivatal (KSH) október 19. (szerda) 10.00 óráig meghosszabbítja a népszámlálás online adatszolgáltatási időszakát.

A kérdőíveket eredetileg október 16. éjfélig lehetett önállóan, az interneten kitölteni a postán megkapott, 12 jegyű belépési kód megadásával. A nagy érdeklődés miatt azonban a KSH úgy döntött, meghosszabbítja az online adatszolgáltatási időszakot. Vagyis a kérdőívet október 19. délelőtt 10.00 óráig lehet az interneten kitölteni, így mindenkinek lehetősége lesz önállóan, online megválaszolni a népszámlálási kérdéseket.

Az internetes kitöltés továbbra is a legegyszerűbb, leggyorsabb és legkényelmesebb módja a válaszadásnak. A kérdőívkitöltés számítógépen, illetve bármilyen internetkapcsolattal rendelkező mobileszközön lehetséges.

***

A Váci Polgármesteri Hivatal tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a Városháza erre kijelölt irodájában – szükség esetén hivatali munkatárs segítségével – is kitölthető a népszámlálás online kérdőíve.

A váci Városházán - hivatali munkaidőben, azaz: hétfőn 8 és 18 óra között, kedden 8 és 16 óra között, valamint szerda reggel 8-tól 10-ig - a földszinten található 6-os teremben áll egy internetes eléréssel rendelkező számítógép mindazok rendelkezésére, akik ezt igénybe véve szeretnék teljesíteni a mindenki számára kötelező kitöltést. A teremben szükség esetén az ott tartózkodó hivatali munkatárs ad segítséget a kitöltésre.

Kérjük a polgárokat, hogy éljenek az online kitöltés lehetőségével, ezt követően már csak a számlálóbiztosok helyszíni látogatása ad lehetőséget a kérdőíveken szereplő információk megadására

Feladó: Városháza

EU pályázatok