címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. május 31. | péntek
Angéla és Petronella napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

DDC Zöld Megoldás-pályázat

DDC Zöld Megoldás-pályázat

Pályázati felhívás

A Duna-Dráva Cement Kft. ismét pályázatot hirdet civil szervezetek, valamint intézmények (önkormányzatok, önkormányzati fenntartású intézmények, független civil szervezetek, valamint alapítványok) részére a Beremendi és a Váci Cementgyár vonzáskörzetében tervezett közösségi programok, környezetvédelmi fejlesztések megvalósításához.

A pályázatokat két, elismert szakértõkbõl, helyi értelmiségiekbõl álló bizottság bírálja el és dönt Beremend és Vác körzetében, az egyenként 3-3 millió forintos támogatás odaítélésérõl. 2018-ban is kiterjesztjük pályázatunkat a Pécs és környéki kisrégióra 1,5 millió forintos díjazással.

Környezettudatos kezdeményezések támogatására hoztuk létre a DDC Zöld Megoldáspályázatot.

Célunk olyan fejlesztések és programok támogatása, amelyek a Beremendi és a Váci Cementgyár környezetében élõk által használt közösségi terek, valamint infrastruktúra környezettudatos mûködését és hatékonyabb hasznosítását segítik elõ.

Kezdeményezésünk az emberek széles csoportjának lehetõséget ad a
környezettudatosabb életre, a természet megismerésére. Fontos, hogy a támogatott fejlesztéseknek köszönhetõen a gyermekek életkörülményei is javuljanak.

A részletes tájékoztató a csatolt dokumentumban olvasható.

Feladó: Városháza

Csatolt dokumentumok:
DDC Zold Megoldas_palyazati kiiras_2018.pdf

EU pályázatok