címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2022. október 1. | szombat
Malvin napja
+17
°
C

Hírek

Keresés

 

Feladta magát


Közlekedési balesete után elhajtott a helyszínről az a 32 éves nő, akit végül lelkiismerete a váci rendőrökhöz vezetett. Autójával érkezve önként jelentkezett a baleset okozójaként, ám kiderült: járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll.

A Váci Rendőrkapitányságra érkezett 2022. március 31-én délben egy 32 éves budapesti nő, aki bűntudattól vezérelve bevallotta, öt nappal korábban egy váci parkolóban nekiment egy másik kocsinak, majd adatainak hátra hagyása nélkül elhajtott a helyszínről.

Kiderült azonban, hogy van ott más is: két jogerős bírósági döntés is született egy éven belül, amely eltiltotta a járművezetéstől 2022. szeptember 7-ig. A baleset okozásának beismerésével az eltiltás hatálya alatti járművezetést is beismerte, ráadásul a rendőrségre is autóval érkezett feladni magát.

Állította, felelőtlen volt, nem gondolta át a dolgokat. Beszélt a mögötte álló 16 nehéz esztendőről, örömteli életéről és arról, szeretné, ha gyermekei büszkék lennének rá. Főként emiatt jelentkezett a rendőrségen - kocsival érkezve, tehát újabb bűncselekményt elkövetve.

A Váci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 2 rendbeli járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le vele szemben a további eljárást, valamint a 2022. március 26-án okozott, anyagi káros közlekedési baleset miatt szabálysértési eljárást indítottak.


Kapcsolódó hír:
https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/kozlekedesrendeszet/feladta-magat

Feladó: Váci Rendőrkapitányság