címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. március 29. | péntek
Auguszta napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

6 óra alatt


A váci rendőrök elfogták azt a 65 éves férfit, aki a gyanú szerint korábbi őrbottyáni munkahelyéről ellopott 276 flakon ragasztóhabot, de egy részén túladni már nem volt ideje.

Egy 2022. november 3-án délután érkezett feljelentés szerint egy folyamatosan őrzött és kerítéssel körbezárt őrbottyáni gyáregységben végzett leltár alkalmával közel 1 millió forintot érő, 23 doboznyi ragasztóhab hiányát rögzítették. Kiderült, hogy a veszteséget nem adminisztrációs, vagy matematikai hiba okozta, sokkal inkább akart valaki a tovább értékesítésével némi pénzhez jutni. A gyanút erősítette az is, hogy az egyik közösségi portál online piacterén az „ellopott termékek” több eladási hirdetésen visszaköszöntek.

A helyi rendőrök kutatási határozattal a zsebükben kopogtattak a hirdetésben szereplő címen, az ellopott zsákmány egy részét - 108 flakont - megtaláltak és lefoglaltak. A meggazdagodás bűnös ötletgazdáját, egy 65 éves isaszegi férfit előállították és nagyobb értékre elkövetett lopással gyanúsították meg. A férfi a kihallgatásán a terhére rótt bűncselekményt tagadta, a gyanúsítás ellen panasszal nem élt, vallomást sem tett.

A Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfival szemben lopás bűntette megalapozott gyanúja miatt folytatja le vele szemben a további eljárást.


Kapcsolódó hír:
https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/helyi-hirek/6-ora-alatt

Feladó: Váci Rendőrkapitányság

EU pályázatok