címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2021. szeptember 22. | szerda
Móric napja
+17
°
C

Hírek

Keresés

 

Labdarúgás – Félbeszakadt a bajnoki rajt

Labdarúgás – Félbeszakadt a bajnoki rajt

Augusztus első napja meghozta a labdarúgó NB III 2021/2022-es bajnoki rajtját is. A Közép-csoport első játéknapján a váciak a szomszéd megyébe utaztak igazi presztízsrangadóra, ám a találkozót a vihar miatt a játékvezető félbeszakította.

Mindkét gárda alaposan megváltozott játékoskerettel vágott neki a pontvadászatnak. A Vác elsőre a tavaly még a Keleti-csoportban szereplő – és ott a 7. helyen záró Balassagyarmatiakhoz látogatott. Ahhoz a csapathoz, melynek vezetőedzője a legendás váci játékos, Nagy Tibor.
A mérkőzés első játékrészében nem esett gól egyik oldalon sem. A félidő vége kb. akkor volt, amikor Vácon is kitört a hatalmas vihar. Ez aztán a második félidő elejére elért Balassagyarmatra is, emiatt a játékvezető az 57. percben előbb félbeszakította, majd lefújta a mérkőzést. A folytatásról várhatóan az MLSZ dönt majd.

A Vác FC legközelebb a Magyar Kupában lép pályára. A Tiszaújvárosiak elleni továbbjutás egy találkozón dől el, döntetlen esetén hosszabbítás lesz, majd 11-esek következhetnek. A váci klubvezetés ígérete szerint a mérkőzés augusztus 7-én szombaton fél 5-től a váci stadionban kerül megrendezésre. Az viszont továbbra is bizonytalan, hogy a hazai bajnoki találkozókat (az elsőt a Makó ellen augusztus 11-én szerdán 17.30-tól) hol rendezik. Amint a döntés megszületik, weboldalunkon tájékoztatjuk a szurkolókat.

Feladó: Városháza