címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2021. december 1. | szerda
Elza napja
+17
°
C

Hírek

Keresés

 

Kézilabda – Friss hírek a váci csapatokról

Kézilabda – Friss hírek a váci csapatokról

Kettős győzelemmel nyerte női kézilabda Európa Liga német házi párharcát a Blomberg-Lippe csapata (képünkön) a Metzingen ellen. Így november közepén ez az együttes mérkőzik meg a Váci NKSE-vel a kupasorozat csoportköréért. Az első találkozóra Vácon kerül sor november 13-án szombaton 14 órától, a visszavágó rá egy hétre este hattól lesz Lemgóban.

Ismét változott az NB I-es felnőtt csapatunk bajnoki programja. Az eredetileg november 10-én rendezendő Kisvárda elleni hazai mérkőzés új időpontja: 2022. január 8. szombat 18.00. Csapatunk legközelebb október 30-án szombaton 18 órától lép pályára a bajnoki pontokért, ekkor a Vasas látogat a váci sportcsarnokban. A felnőttek találkozója előtt közvetlenül nem lesz mérkőzés, mivel az ifjúságiak délelőtt 10-kor, serdülők pedig déltől játszanak.

Kitűzték a Magyar Kupa 3. fordulójában lejátszandó Dunakanyar Kézilabda Akadémia – Eger találkozó időpontját. A csapatok az egymeccses továbbjutásról november 2-án 17 órától döntenek majd. A helyszín a váci akadémisták hazai pályája, a volt deákvári laktanya területén lévő csarnok. Az együttes egyébként az 5. bajnokiján is nyerni tudott: tegnap két azonos eredménnyel záruló félidőt követően 36-20-ra verte a Mogyoród csapatát.

Feladó: Városháza