címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2022. január 24. | hétfő
Timót napja
+17
°
C

Hírek

Keresés

 

Labdarúgás – Alkalmatlan volt a pálya a meccsre FRISSÍTVE!

Labdarúgás – Alkalmatlan volt a pálya a meccsre FRISSÍTVE!

A 2021/2022-es harmadosztályú bajnokság csapatai egy tavaszról előrehozott bajnokival vonultak vasárnap téli szünetre. A Vác FC Balassagyarmat elleni találkozója viszont a váci stadion nemrég felújított és alácsövezett centerpályájának használhatatlansága miatt elmaradt.

Emlékezetes, hogy a bajnoki nyitányon vihar miatt félbeszakadt a két csapat összecsapása, melyet később pótoltak 1-0-s hazai győzelemmel. Azóta sok víz lefolyt mind a Dunán, mind az Ipolyon. Kiderült, hogy az idén a Közép csoportba sorolt, a korábbi váci legenda, Nagy Tibor által irányított nógrádiak az élmezőnyhöz, míg a Csank János vezette váciak – az elmúlt évhez hasonlóan – ismét a kiesőzónához tartoznak.

Az biztos volt, hogy az előrehozott találkozó eredményétől függetlenül a mieink a 20 csapatos csoport 16. helyén várhatják majd a tavaszi folytatást. A klubhonlapnak nyilatkozva Csank János elmondta, hogy a felforgatott védelmű csapata nem esélyesként várja az esztendő záró összecsapását.

Aztán a mérkőzésből semmi sem lett…

… az éjszaka leesett párcentis hó eltakarítását a nogradifutball facebookos oldal fotója szerint el sem kezdték, így a mérkőzést elhalasztották. Hogy pótlására mikor és hol kerül sor, az egyelőre bizonytalan.

FRISSÍTÉS!
Az MLSZ illetékes bizottságának döntése értelmében a találkozó új időpontja: december 8. szerda 13.00

Feladó: Városháza