címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2023. január 31. | kedd
Marcella napja
+17
°
C

Hírek

Keresés

 

Kézilabda – Ismét férfi NB-s meccsek a váci sportcsarnokban

Kézilabda – Ismét férfi NB-s meccsek a váci sportcsarnokban

Kereken két és fél év elteltével (2020. március 11. Váci KSE – Tatabánya 26-27) rendeznek a magyar Nemzeti Bajnokság keretében ismét váci érdekeltségű férfi kézilabda mérkőzést. A harmadosztályba felkerült Váci Férfi Kézilabdázásért Alapítvány (Váci FKA) együttese 2022. szeptember 11-én vasárnap délután háromtól a Fradi utánpótlás gárdájának vendége lesz.

Mint korábban beszámoltunk róla (vac.hu – Sporthírek 2022. július 22.), a megyei ezüstérem ugyan nem adott feljutási jogot, ám a váci klubvezetés ennek ellenére beadta nevezését az NB II-es bajnokságra, melyet a szövetség el is fogadott és besorolta a mieinket a harmadosztály Észak csoportjába.

Az együttes vezetőedzője Miklián Dávid, kapusedzője Varga Erik, technikai vezető Soós Gábor lesz. Az együttes a hazai bajnokijait a Vác Városi Sportcsarnokban rendezi, több alkalommal utánpótlás előmérkőzésekkel. Minden találkozó megtekintése ingyenes. Az első hazai bajnoki szeptember 17-én szombaton 18 órától A Füzesabony ellen lesz.

A klub a megyei másodosztályban is versenyeztet csapatot, melyet Serfőző Attila irányít majd. A két utánpótlás együttes az U20-as és az U18-as III. osztályú pontvadászatban szerepel majd.

Feladó: Városháza