címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2023. március 23. | csütörtök
Emőke napja
+17
°
C

Hírek

Keresés

 

Kézilabda - A Praktiker-Vác átigazolási információi

Kézilabda - A Praktiker-Vác átigazolási információi

Hivatalos médiafelületein adott tájékoztatást a következő bajnokságra várható játékoskeret változásokról élvonalbeli kézilabda egyesületünk. A közzétett tájékoztatás az alábbiakban.

„A Praktiker-Vác csapatában folytatja pályafutását a junior válogatott átlövő Csíkos Luca, valamint a Mosonmagyaróvárról érkező balszélső Csire Fanni.

A 18 esztendős Csíkos Luca a NEKA együtteséből érkezik Vácra, ahol az idei szezonban már jelentős NB I.-es tapasztalatokat is gyűjtött, amelyeket reméljük a jövőben csapatunkban is kamatoztathat majd. Lucával 3 éves szerződést kötöttünk.

A 24 éves Csire Fanni egy éves mosonmagyaróvári szereplés után költözik Vácra, aki saját nevelésű játékosként, Szombathelyen mutatkozott be az NB I.-ben. Fanni a 2021-2022-es szezonban nyújtotta a legjobb teljesítményt, hiszen 82 góllal zárta a bajnoki szezont. Csire Fannival 2 éves szerződést kötöttünk.

Az érkező játékosok mellett több játékosunkkal is szerződést hosszabbítottunk, így a 2023-2024-es szezonban is váci mezben szerepel majd Bánfai Kíra és Pálffy Anna.

Az új játékosok és szerződés hosszabbítók listája is mutatja, hogy Praktiker-Vác a következő szezonban is az elmúlt években már megszokott utat fogja követni, lehetőség adva a fiatal magyar tehetségeknek.

A szezon végén távozik Vácról a profi játékot befejező jobbszélső Diószegi Nikolett, a balszélső Schatzl Natalie valamint a kapus Pásztor Bettina.”

Feladó: Városháza

EU pályázatok