címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. március 29. | péntek
Auguszta napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Kézilabda – A harmadik vereség zsinórban

Kézilabda – A harmadik vereség zsinórban

Két papírforma vereség után egy nem várt kudarc érte élvonalbeli kézilabda együttesünket: Kisvárda– Praktiker-Vác 25-24 (10-12)

Alacsony színvonalú, sok hibával tarkított, küzdelmes hatvan percet játszott a két együttes. Az első félidőben váltott vezetéssel haladtak a csapatok, a szünet előtt sikerült kettőre növelni a váci előnyt.

A folytatás elején már hárommal is vezetett együttesünk, de továbbra is nagyon sok helyzetet rontott el. Fordítottak is a hazaiak és a kiélezett, izgalmas véghajrában megőrizték minimális, de győzelmet jelentő vezetésüket.

Váci góldobók: Kuczora Csenge 7(3); Diószegi Nikolett és Marincsák Nikolett 4-4; Ballai Borbála 4(1); Helembai Fanny és Schatzl Natalie 2-2; Ferenczy Fruzsina 1.

A bajnokság 26 összecsapása közül ezzel 18 találkozón jutottak túl a mieink. A megszerzett 20 pont továbbra is a táblázat 5. helyére sorolja a mieinket.

A jövő hét két újabb mérkőzést tartogat a mieinknek. Előbb kedden este hattól kupameccsre a Fradihoz látogatnak Herbert Gábor vezetőedző tanítványai. Április első napján pedig bajnoki rangadóra várják a váci sportcsarnokba a szurkolókat. Az eredeti tervekhez képest 2 órával korábbi kezdéssel, délután négykor kezdődik majd a Praktiker-Vác – DVSC bajnoki.

Feladó: Városháza

EU pályázatok