címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. március 28. | csütörtök
Gedeon és Johanna napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Labdarúgás – A 10. helyen zárt a Vác VLSE

Labdarúgás – A 10. helyen zárt a Vác VLSE

Döntetlennel fejezte be a negyedosztálynak számító megyei élvonalban az idei pontvadászatot a váci legénység: Nagykáta – Vác VLSE 2-2 (1-0).

A tabellaszomszédok szombati rangadóját ellenkező előjellel várták a felek. Míg a hazaiak az utolsó 3 találkozójukat pont nélkül zárták, a mieink sorozatban hat győzelemmel rukkoltak előre a kieső pozícióból a tabella felső kétharmadába.

Sőt, egy újabb sikerrel a vendéglátóját is megelőzhette volna Kovács Péter vezetőedző gárdája. A szombati mérkőzés azonban nem jól indult a mieink számára, mivel az első negyedóra végén hátrányba kerültünk. Sajnos az első félidő hátralévő idejében is fölényben játszottak a hazaiak, ám helyzeteiket sorra elrontották.

Nem úgy a pihenő után, amikor gyorsan megduplázták előnyüket. Gyorsan sikerült azonban Nagy Zoltán révén szépíteni, így megmaradt az esély a pontmentésre. Sőt, az egalizálás Szabó Márk fantasztikus szabadrúgásgóljával a 73. percben össze is jött. A hajrában aztán már nem esett több gól.

A csoport záró fordulójában a váciak szabadnaposak lesznek, így már végleges a mérlegük. Csapatunk a lejátszott 28 bajnoki közül tízet nyert meg és négy döntetlen mellett tizennégy alkalommal hagyta el vesztesen a pályát. A 34 megszerzett pont mellett a gólkülönbségük: 43-54. Sokat elárul az együttes szerepléséről, hogy míg a bajnokság első körében csupán 11 pontot sikerült összeszedni, a második körben már 23 pontot zsebeltek be.

Feladó: Városháza

EU pályázatok