címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 25. | csütörtök
Márk napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Vízilabda – Két szép győzelem

Vízilabda – Két szép győzelem

Budapesten a Szőnyi úti sporttelep 50 méteres sátrában rendezték meg szombaton a vízilabdások harmadosztályú bajnokságában az 5-8. helyért folyó rájátszás második dupla fordulóját. A Vác VSE mindkét találkozóját megnyerte.

A játéknap délutánján egymást követő mérkőzésen voltak érdekeltek a mieink. Mindkétszer a négycsapatos csoport táblázatán utánuk következő gárda volt az ellenfél. Előszőr a győriekkel szemben győztek magabiztosan, 12-7-re a mieink. A találkozón az első és az utolsó negyed hozott szoros csatát, a középső két negyedben biztosították sima sikerüket a váciak. Csapatunkból Kiss Ádám dr. volt a leggólerősebb, egymaga 5 alkalommal zörgette meg az ellenfél hálóját.

A folytatásban a két hete Vácon szoros meccsen két góllal legyőzött Aquatics volt az ellenfél. Ezúttal is szoros volt az első játékrész, amely döntetlennel zárult. Mint ahogyan a harmadik negyed is. Ám a másik két negyedet fölényesen nyerték pólósaink és végül 17-10-es győzelmet arattak. Kiss Ádám dr. ezúttal is elemében volt, most nem kevesebb, mint 8 gólt dobott.

A rájátszás kétharmadánál a váciak a megszerzett 9 ponttal a kvartett 2. helyén állnak. Még egy játéknap van hátra a bajnokságból: a tervek szerint június 10-én újabb dupla fordulóval zárul az idei OB II-es pólóbajnokság.

Feladó: Városháza

EU pályázatok