címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 25. | csütörtök
Márk napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Kézilabda – Kuczora Csenge gólkirálynő, a Vác a 6.

Kézilabda – Kuczora Csenge gólkirálynő, a Vác a 6.

Az utolsó forduló történéseitől függetlenül ma eldőlt, hogy a Praktiker-Vác az idei élvonalbeli pontvadászat 6. helyén végez. Az NB I gólkirálynője pedig – tavalyi elsőségét megismételve – Kuczora Csenge (képünkön).

Ma este rendezték meg a Viharsarokban a Békéscsaba – Siófok bajnokit, melyet a vendégek szinte végig vezetve, 32-30-ra megnyertek. Ezzel eldőlt, hogy a megszerzett 30 pontjukkal a tabella 5. helyén végeznek. A szombaton este hatkor a váci sportcsarnokban megrendezendő Praktiker-Vác – Érd mérkőzést tehát hiába nyerné meg csapatunk, Herbert Gábor tanítványainak azzal is csak 28 pontja lesz. Ez pedig biztosan a 6. helyre jogosítja együttesünket.

Öröm viszont, hogy a békéscsabai mérkőzést 8 találattal záró siófoki Tamara Mavsar nem érte be a góllövőlistán Kuczora Csengét, mivel 196 góllal ő már befejezte a szezont. A váci irányító/átlövő a szombati mérkőzés előtt 199 találatnál tart, tehát biztosan megjavítja az egy évvel korábban szintén gólkirálynői címet érő, 190-es gólszámot.

Feladó: Városháza

EU pályázatok