címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. május 4. | szombat
Mónika és Flórián napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Egy évtizedes a váci kézilabdasport ifi bajnoki sikere

Egy évtizedes a váci kézilabdasport ifi bajnoki sikere

Pont 10 éve, 2014. április 25-én lett országos bajnok a női kézilabda ifjúsági élvonalában az Ipress Center-Vác fiatal hölgykoszorúja.

A maihoz hasonlóan a sportág hazai palettáján akkor is a fényesen tündöklő győri, ferencvárosi és debreceni fiatalokat egy nagyon izgalmas, váci sporttörténelmet író rájátszásban sikerült a mieinknek megelőzni. A Fradit 7, a DVSC-t 9, majd a döntőnek beillő találkozón a Győrt egy góllal verték Ottó Katalin vezetőedző tanítványai.

A hatalmas siker nem maradt városi elismerés nélkül. Ünnepélyes fogadáson köszöntötték a diadalt arató együttest és vezetőit, akik a képviselő-testületi ülésen átvehették a Vác Város Sportjáért elismerést is (képünkön).

A díjakat a váci kézilabdasport első élvonalbeli bajnokcsapata, az Ipress Center-Vác ifjúsági együttese és szakmai stábja: Ottó Katalin, Nyári József és Wiezl István vehette át a városvezetőktől.

A kitüntetésben részesült játékosok: Bató Lili, Bodó Letícia, Fabó Kamilla, Hámori Konszuéla, Hangsághy Beatrix, Helembai Fanny, Helembai Lilla, Katona Flóra, Kovács Dorottya, Liszka Rebeka, Nagy Enikõ, Németh Kitti, Oláh Kyra, Paróczy Sára, Polecsák Patrícia, Puhalák Szidónia, Schvart Enikõ, Szenes Bettina, Sztranyan Ágnes.

Feladó: Vác Város Önkormányzata

EU pályázatok