címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. június 19. | szerda
Gyárfás napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Kézilabda – A fiatalok simán győztek

Kézilabda – A fiatalok simán győztek

Az NB I-es felnőtt csapat debreceni bajnokijával egyidőben a váci sportcsarnokban lépett pályára a klub NB II-es együttese: Praktiker-Vác U21 – Hajdúböszörmény 46-31 (24-13).

Az ungvári együttes törlése után hétcsapatosra fogyó mezőnyben a 4. hely megszerzése volt a tétje a találkozónak: mindkét hölgykoszorú győzelemmel erősíthette meg pozícióját ennek érdekében.

A találkozó első félidejében legalább akkor különbség volt a csapatok között, mint az NB I-es felnőttek civisvárosi találkozóján. Szerencsére itt is a hazaiak domináltak. A 8-1-es meccsindítás hamar eldöntötte, hogy nem lehet probléma a pontok begyűjtésével. Kacsó Noémi és Rittinger Lilla eredményeségével már a 28.percben (21-11-nél) megvolt a tízgólos különbség.

A második játékrészben is folytatódott a hazai gólszüret és az előny növelése, és a játékidő háromnegyedénél már 15 volt közte. Végeredményben egy vártnál is simább találkozón a helyenként felszabadultan, szórakoztatóan kézilabdázó a hazai fiatalok fölényes győzelmet arattak.

A mérkőzésen a váciak közülKacsó Noémi szerezte a legtöbb gólt, 11 alkalommal volt eredményes.

Tíz lejátszott mérkőzésen csapatunk 9 pontot gyűjtött és ezzel a táblázat 4. helyén áll. A következő bajnokira Kazincbarcikán kerül sor: a csoportelsőségért a Göddel kiélezett versenyt vívó miskolci csapat ellen május 10-én pénteken lépnek pályára a mieink.

Feladó: Vác Város Önkormányzata

EU pályázatok